SWISSÔTEL
SWISSÔTEL’DE “SİNGAPUR LEZZETLERİ” FESTİVALİ
 
Swissôtel The Bosphorus, Istanbul, Singapur Havayolları ve Singapur Turizm Bürosu’nun katkılarıyla 19–27 Kasım tarihleri arasında düzenlenen “Singapur Lezzetleri Festivali” ile, konuklarına Singapur’un geleneksel yemeklerini ve kültürünü tanıtıyor.

Swissôtel The Bosphorus, Istanbul, 19–27 Kasım tarihleri arasında yapılan festival bünyesinde Singapur’un en seçkin otellerinden biri olan Swissôtel The Stamford’un şeflerinin hazırladığı yemeklerle misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Café Suisse Restoran’da gerçekleştirilen festivalde, Singapur mutfağının sevilen yemekleri usta şefler tarafından hazırlanırken, Singapur’un ünlü kaligraflarından Tan Kee SEK’in çalışmaları ve Güneydoğu Asya melodileri de konuklara ayrı bir keyif katıyor.

21 Kasım 2005, Pazartesi gecesi düzenlenen “Singapur Lezzetleri Festivali” resepsiyonuna İstanbul Vali Yardımcısı Ergun GÜNGÖR, Singapur Çevre ve Su Kaynakları Bakanı Dr. Yaacob IBRAHIM ve Singapur’un Türkiye Büyükelçisi Burhan GAFOOR katıldı. Gece açık büfe Singapur yemekleri, müzik grubu ve Singapur’un ünlü kaligraflarından Tan Kee SEK’in gösterileri ile devam etti.