SEFARAD MUTFAĞINDA LEZZET SENTEZİ… CARNE
 


Dünyada sayılı restoranların sahip olduğu SEFARAD mutfağının Kaşer Kuralları Sertifikası CARNE Restoran’da. Otoriteler bu mutfağı diğerlerinden ayıran en temel özelliği kısaca sadelik olarak özetliyor. Şatafatlı sosları , fantezi garnitürleri, kremaları bu mutfakta göremiyoruz. Sağlık ve hijyenden ödün vermeyen CARNE’de yüze yakın farklı mönü; uluslararasıAkdeniz ve Türk yemekleri ile lezzet sentezine dönüşüyor. İş yemekleri için olağanüstü atmosfere sahip bir mekanda uluslararası restoran işletmeciliğinin iyi örnekleriyle tanışıyorsunuz. Dilerseniz kapalı grup organizasyonları, “Şabat Günleri”yemekleri için rezervasyon yaptırabilir… Dilerseniz iş yerinizden, otelinizden veya evinizdengün boyu sipariş verebilir veya catering desteği alabilirsiniz. İnovatif mutfak yorumlarını bazı Türk yemeklerinde de başarıyla uygulamaya geçtiklerini belirtenŞef Turhan KARAASLAN; damak zevki gelişmiş ve farklı tatlar arayan müşterilerin beğenisini kazanmaktan mutlu olduklarını belirtiyor. Şefin spesyalitesi: Antrikot Rulo, Kaşkarikas, Ispanaklı Tavuk Sarma, Somonlu Penne, Güveçte Levrek, Mont Blanc’ı mutlaka denemenizi öneriyor. Etkileyici bir ortamda eşsiz lezzetlerin mükemmel sunumuyla tanışmak için, akşam yemeklerinde mutlaka rezervasyon yaptırmanız tavsiye edilir. Carne Restoran, Tel: 0212 241 85 85 Halaskargazi Cad. Uzay Apt. No. 53 Harbiye-İstanbul www.carne.com.tr